Kuminan sertifioidut kylvösimenet ovat myynnissä sopimusviljelijöillemme. Tarjolla on runsaat erät tuttuja lajikkeita tuorein vakuustodistuksin.

Kuminalajikkeet

Kepron, Konzcewicki, Prochan ja Record myydään lajikkeettomana kaupallisena siemenenä (ruskeat vakuustarrat) ja lajiketieto löytyy säkiin ommellusta etiketistä. Täältä voit lukea lisää lajikkeista.

Uutuuslajikkeemme Kamin on C1-sertifioitua ja se on kahden viime kauden aikana osoittanut satoisuutensa ja varisemattomuuteensa.

Kuminan kylvösiemenet on pakattu 25 kilon säkkeihin. Toimitukset joko Kaukokiidon välityksellä tai noutaen Kuminatehtaalta Riihimäeltä (Hatlammintie 2). Saat ilmoituksen, kun siemenet ovat noudettavissa.

Viljelysopimuksen tila tarkistetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Kylvösiemenkauppaan pääset tästä.

Öljyhamppulajike Finola jatkaa yhä

Suomessa jalostettu Finola-lajike nauttii suosiosta hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Tilaa Finolan kylvösiemenet soittamalla toimistollemme numeroon 019 779 620 tai laita sähköpostia osoitteella [email protected], niin saat siemenet sopimushinnalla (5,95 €/kg, alv 0 %).

Öljyhampun kylvösiemenet on pakattu 25 kilon säkkeihin. Voit tilata ne toimitettavaksi Kaukokiidon välityksellä tai noutaa ne Hampputehtaalta Oitista (Makrotie 1). Saat ilmoituksen, kun siemenet ovat noudettavissa.

Pienille pinta-aloille kokeiltavaksi

Jos haluat kokeilla öljyhamppua pienellä alalla ilman sopimusta voit ostaa siemeniä verkkokaupastamme. Siemenet on pakattu 25 kilon säkkeihin ja ostos tulee maksaa tilauksen yhteydessä Paytrailin välityksellä. Toimitukset joko noutaen Hampputehtaalta (Makrotie 1, Oitti) tai Kaukokiidon välityksellä.