Keskity viljelemiseen, me huolehdimme kaikesta muusta

Etsimme tositarkoituksella kaudelle 2024 uusia öljyhampun ja kuminan sopimusviljelijöitä. Työnjako on selkeä: sinä viljelet ja me huolehdimme kaikesta muusta. Öljyhampun ja kuminan viljely on helppoa etkä tarvitse tässä suhteessa onnistuaksesi laiteinvestointeja tai aikaisempaa kokemusta erikoiskasvien viljelystä. Takaamme kaikille viljelysopimuksillamme tuotetuille erikoiskasveille varman kysynnän.  

Sopimusviljelijäksi lähteminen on helppoa ja saat tukea aina kun tarvitset. Sinun ei tarvitse kuin tehdä päätös sopimusviljelijäksi lähtemisestä. Me autamme ja kerromme matkan varrella kaiken tarpeellisen. Tehdään sopimus, sinä hoidat viljelyn ja me maksamme sadostasi sovitun korvauksen.

Haluaisitko kuulla lisää öljyhampun ja kuminan viljelystä? Lähetä meille yhteystietosi, niin kerromme sinulle lisää sopimusviljelyn mahdollisuuksista ja hyödyistä. Huomaathan, että lomakkeen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Yhteystietolomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Santalan tilan Pokkiset valitsivat öljyhampun sen helppouden vuoksi

Henna ja Mikko Pokkinen ovat viljelleet öljyhamppua onnistuneesti jo kolmen vuoden ajan. Käy tutustumassa lisää heidän kokemuksiinsa öljyhampun viljelystä. Tutustu Hennan ajatuksiin!

Toni Svennilän tilalta on ihastunut sekä öljyhampun että kuminan viljelyyn

Öljyhamppu ja kumina ovat tulleet Svennilään jäädäkseen monipuolisten hyötyjen, helppohoitoisuuden sekä kustannustehokkuutensa ansiosta. Lue lisää täältä!

Öljyhamppu ja kumina ovat esikasveja vailla vertaa

Öljyhampun ja kuminan viljely on erinomaisen esikasviarvon ansiosta loistava tapa ylläpitää monipuolista viljelykiertoa ja parantaa maaperän rakennetta. Öljyhamppu ja kumina ovat tuottoisia valintoja viljelyyn myös eurojen näkökulmasta.

Öljyhamppu on yksivuotinen kasvi, jonka kylvöaika on toukokuussa ja sadonkorjuu syyskuulla. Kumina on puolestaan monivuotinen kumppani, josta saat satoa kahdeksi vuodeksi. Se kylvetään keväällä ja puidaan heinä-elokuun taitteessa.

Tutustu öljyhampun viljelyoppaaseen 

Tutustu kuminan viljelyoppaaseen

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja osallistu samalla kylpylälahjakortin arvontaan

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme tarkemmin sopimusviljelyn hyödyistä. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 148 euron arvoisen Holiday Club -kylpylälahjakortin.  Arvonta suoritetaan ke 15.11.2023 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.