Keskity viljelemiseen, me huolehdimme kaikesta muusta

Etsimme tositarkoituksella kaudelle 2024 uusia öljyhampun ja kuminan sopimusviljelijöitä. Työnjako on selkeä: sinä viljelet ja me huolehdimme kaikesta muusta. Takaamme kaikille viljelysopimuksillamme tuotetuille erikoiskasveille varman kysynnän.  

Haluaisitko kuulla lisää öljyhampun ja kuminan viljelystä? Lähetä meille yhteystietosi, niin kerromme sinulle lisää sopimusviljelyn mahdollisuuksista ja hyödyistä. Huomaathan, että lomakkeen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Yhteystietolomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Santalan tilan Pokkiset valitsivat öljyhampun sen helppouden vuoksi

Henna ja Mikko Pokkinen ovat viljelleet öljyhamppua onnistuneesti jo kolmen vuoden ajan. Käy tutustumassa lisää heidän kokemuksiinsa öljyhampun viljelystä. Tutustu Hennan ajatuksiin!

Öljyhamppu ja kumina ovat esikasveja vailla vertaa

Öljyhampun ja kuminan viljely on erinomaisen esikasviarvon ansiosta loistava tapa ylläpitää monipuolista viljelykiertoa ja parantaa maaperän rakennetta. Öljyhamppu ja kumina ovat tuottoisia valintoja viljelyyn myös eurojen näkökulmasta.

Tutustu öljyhampun viljelyoppaaseen 

Tutustu kuminan viljelyoppaaseen

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja osallistu samalla kylpylälahjakortin arvontaan

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä ja kerromme tarkemmin sopimusviljelyn hyödyistä. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 150 euron arvoisen Holiday Club -kylpylälahjakortin.  Arvonta suoritetaan torstaina 29.2.2024 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.