Matrigon 72 SG -valmisteella on hyvät teho saunakukkaan sekä noin 20 cn korkeaan valvattiin ja ohdakkeeseen. Se tehoaa myös taimiasteen linnunkaaliin, hevonhierakkaa, peltovillakkoon, pihasaunioon ja siankärsämöön. Matrigon vie hengen myös apilasta, jos sitä on satovuoden kuminassa. Mikäli saunakukka on kukassa, Matrigon ei siihen enää tehoa.

Matrigonia voi käyttää sekä sato- että kylvövuoden kuminalle. Kuminan taimissa tulee olla vähintään 6 kasvulehteä, jotta ne kestävät käsittelyn.

Paras teho saadaan ruiskuttamalla Matrigon (110-140 g/ha) iltapäivästä. Lämpötilan tulisi olla vähintään +12 astetta, mieluiten enemmän. Viileissä ja kuivissa oloissa Silwet Gold - kiinniteen käyttö (1dl/100-200 l vettä) parantaa valmisteen tehoa.

Matrigon ei sovellu tankkiseoksiin.

 

 

 

Matrigon tehoaa hyvin ruusukeasteella olevaan saunakukkaa ja noin 20 cm korkeaan ohdakkeeseen ja valvattiin. Valmiste tehoaa myös varsin hyvin taimiasteella olevaan linnunkaaliin, hevonhierakkaan, peltovillakkoon, pihasaunioon ja siankärsämöön. Jos satovuoden kasvustoon on tullut ongelmaksi apila, Matrigon tappaa sen. Voikukkaongelmaa valmiste myös pellossa vähentää. Ruiskutettaessa lämpötilan tulee olla vähintään +12 C, mieluiten lähimpänä +20 astetta. Tee ruiskutus mieluiten auringonpaisteella iltapäivällä. Matrigonin käyttömäärä 110 - 140 g/ha. Lisää mukaan Silwet Gold kiinnitettä 0,1 l/ha.