Trans Farmin gluteenittomat erikoiskasvit, kumina ja öljyhamppu, ovat oivallisia vaihtoehtoja viljelykiertojen monipuolistamiseen. Niiden maata parantava vaikutus ylläpitää maan viljavuutta ja positiivinen esikasviarvo vaikuttaa jopa kolmen seuraavan viljelykasvin satoon.

Kynnys näiden kasvin viljelyyn on viljelyteknisesti matala. Erikoisia koneita tai laitteita ei tarvita, tavanomainen viljatilan konekanta riittää. Työhuiputkin tasaantuvat kylvöajan ja sadonkorjuun ajoittuessa joko ennen tai jälkeen muiden kasvilajien.

Nyt on paras aika pohtia ja vahvistaa tulevan kasvukauden viljelysuunnitelmat. Kuminan ja öljyhampun viljelysopimukset ovat juuri nyt ajankohtaiset. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää sopimuksistamme soittamalla numeroon 019779620 tai sähköpostitse osoitteella [email protected].

Muista myös Viljelypäivämme, nyt vihdoin live-tilaisuuksina. Tule tapamaan meitä paikan päälle ja kuulemaan uusimmat viljelyvinkit ja näppärimmät neuvot tulevalle kasvukaudelle. Yksi kuumimmista aiheista on CAP27, tilaisuuksissamme selviää, miten se kohtelee erikoiskasvejamme.

Lue lisää Tapahtumistamme ja ilmoittaudu mukaan!