Satokisa 2020 - ilmoitautuminen alkaa!

Satokisa 2020 - ilmoitautuminen alkaa!

22.4.2020

Lähes kaikki tulevalle kesälle suunnitellut kasviviljelyyn liittyvät tapahtumat on peruttu mutta Käytännön Maamies -lehden satokilpailu on käynnistymässä suunnitelmien mukaisesti.

Ajan henkeä kunnioittaen kisaa seurataan tänä vuonna lähes yksinomaan sosiaalisessa mediassa, koska pellonpiennartilaisuuksia ei tulla järjestämään. Kisaajan tulee olla siis valmis myös some-julkisuuteen niin Facebookissa, Twitterissä kuin Instagramissa.

Kilpailukasveiksi valikoituivat kumina ja vehnä. Vehnälohkot kisaavat sekä hehtaarisadon että taloudellisen tuloksen osalta, kumina vain hehtaarisadon osalta. Säännöt ovat entisellään, mm. kisalohkon koon on oltava enemmän kuin yksi hehtaari ja kisaan osallistuvan on etukäteen selvitettävä lähitienoolta punnituspaikka.

 

 
Ilmoittautumisohjeet


Ilmoittaudu mukaan kisaa sähköpostitse KM-lehden toimiston sähköpostiosoitteeseen  toimitus@agraari.fi.  Liitää viestiin yhteystietojesi ja ikäsi lisäksi kilpailukasvi ja -lajike sekä tieto siitä, viljeletkö tavanomaisen vaiko luomuna. Toimituksesta otetaan yhteyttä jokaiseen ilmoittautuneeseen.

Lisätietoja Satokisasta voit lukea tulevasta Käytännön Maamies -lehdestä 4 /2020. Ennakkoon pääset tutustumaan aiheeseen tästä. Linkin takaa löytyy myös tarkat säännöt ja muuta kisaan liittyvää informaatiota.

Seuraa jo nyt tapahtumaa Facebookissa.

Kisa kaipaa myös uusia osallistujia ympäri maata, lähde siis rohkeasti mukaan!

 

Lähde mukaan satokisaan vaikka haastamaan Samuelin viime kesän ennätysatoa!