Kuminan kylvösiementoimitukset käynnissä, noudot 1.4. alkaen

Kuminan kylvösiementoimitukset käynnissä, noudot 1.4. alkaen

24.3.2020

Kumina on leivän mauste ja tutulla reseptillä leivottu leipä on elintarvikkeista tärkeimpiä ja parasta lohturuokaa, kun maailmassa myrskyää. Suomalaista kuminaa toimitetaan edelleen maailmalle. Kysyntä säilynee nykyisellä tasolla vastedeskin.

Jotta kuminan kysyntään voidaan vastata, on kevään kylvöt paras tehdä viljelysuunnitelman mukaisesti. Kasvu lähtee siemenstä ja olemme aikaistaneet Kaukokiidon kautta toimitettavien kylvösiementilausten lähetyksiä, jotta vältyisimme mahdollisilta kuljetuksia koskevilta rajoituksilta.

Ennakkoon tilatut kuminan kylvösiemenet toimitetaan Kaukokiidon välityksellä. Kun siemenet on lastattu, saa vastaanottaja Kaukokiidolta sähköpostitse seurantatunnuksen, jonka avulla voi tarkastella lähetyksen kulkua.

Vaihtoehtoisesti siemenet voi noutaa tehtaaltamme keskiviikosta 1.4. alkaen arkisin 8 - 16 senhetkinen koronatilanne huomioiden ja henkilökunnan ohjeita noudattaen.

HUOM! Ilmoita saapumisestasi puhelimitse numeroon 019779620 mieluiten jo edellisenä päivänä.

Noutotilauksen voi halutessaan muuttaa Kaukokiidon toimitukseksi soittamalla numeroon 019779620.

Mahdollista koronan aiheuttamista uusista rajoituksista tai toiminnan muutoksista ilmoitamme suoraan kylvösiementilauksen tehneille sopimusviljelijöille joko sähköpostitse tai tekstiviestein.