Trans Farmille FSSC 22000 -sertifikaatti

Trans Farmille FSSC 22000 -sertifikaatti

26.5.2017

Elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus puhuttavat tällä hetkellä useita tahoja. Liian paljon on saatu kuulla ruokaan liittyvistä huijauksista ja suoranaisista väärennöksistä. Näiden aiheuttamat terveysvaarat ovat todellisia ja oikeuttavat näin ollen sekä kuluttajien että viranomaisten huolen ja kiinnostuksen tuotteen alkuperästä.

Elintarvikkeen laatuun, turvallisuuteen ja tuotannon ympäristövaikutuksiin liittyvien riskien minimointi hallinta on ensiarvoisen tärkeää jokaisen elintarvikeketjun lenkin kohdalla. Trans Farmille on ensiarvoisen tärkeää pystyä takaamaan toimitetun tuotteen jäljitettävyys suomalaiselta peltolohkolta aina vaikka intialaiseen tai japanilaiseen ruokapöytään.

Jotta pystymme säilyttämään saavuttamamme kilpailukyvyn ja osuutemme maailman kuminamarkkinoista, lähdimme hakemaan FSSC 22000 -standardin mukaista laatusertifikaattia. Lähes kahden vuoden kehitystyö palkittiin Bureau Veritaksen myöntämällä virallisella sertifikaatilla, joka toimii kuminatehtaan elintarviketurvallisuuden ohjenuorana ja hallintajärjestelmänä.