19/12/2019

Suomi on maailman suurin kuminantuottaja

Suomessa viljellään yli neljäsosa maailmalla käytettävästä kuminasta, ja yli 99 prosenttia sadosta menee vientiin. Kotimainen elintarviketeollisuus käyttää kuminaa makkaroihin, juustoihin ja leipiin.

Ruoka- ja juomabisneksen ammattilaisten oma lehti kirjoitti jutun kuminasta. Käytätkö sinä kuminaa ruuanlaitossa ja leivonnassa? Kannattaa kokeilla!

Lue Aromilehden juttu tästä.

Ajankohtaista

Hausjärvellä nautittiin täydellisestä hampun puintisäästä

03/10/2025

Ajankohtaista

Öljyhampun puintinäytös Hausjärvellä 29.9. klo 14

25/09/2025

Ajankohtaista

Kumina ja sen kaverit tasapainottavat viljamarkkinoita

18/09/2025