Öljyhamppuseminaari 2019

KOTIMAINEN ÖLJYHAMPPU - ARVOKETJUA VAHVISTETTIIN JOKIOISILLA 21.3.

Suomessa jalostettu ja hyvin menestyvä, ravitsemuksellisesti rikas FINOLA-öljyhamppu on varsinainen superfood.  Se tarjoaa lähes kaikki ihmisen tarvitsemat hyötyaineet, rasvahappokoostumuskin on mitä ihanteellisin ja proteiininlähteenä se on verraton.

Öljyhampun tuotantoketju aina kylvösiemenestä valmiisiin kuluttajatuotteisiin on valmis. Eri toimijoiden valikoimissa on monia korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia monin tavoin. Toimijoiden välinen kiinteä yhteistyö on luonut ketjun, joka vahvistaa kotimaisen hampun arvoa ja tuoteturvallisuutta. 

Öljyhamppuketju kokoontuI seminaarin merkeissä Jokioisille (Tietotalo, Humppilantie) torstaina 21.3.2019. Paikalla on noin 80 osallistujaa.

Päivän aikana kuultiin puheenvuorot niin FINOLA-lajikeen jalostajalta, kylvösiemenen tuottajalta kuin öljyhampun sopimusviljelyttäjiltäkin.

Tlaisuuteen osallistuivat Finola Oy, Luke, Murtolan Hamppufarm Oy, Elixi Oil Oy, Impolan Kasvitila ja Hamppumaa Oy

Jos et pääsyt paikalle, tilaisuus striimattiin verkkoon ja se on katsottavissa täältä. Myöhemmin stilisoidut esitykset on katsottavissa Luken youtube-kanavalta