Öljyhamppuseminaari 2019

KOTIMAINEN ÖLJYHAMPPU - ARVOKETJU VAHVISTUU JOKIOISILLA 21.3.

Suomessa jalostettu ja hyvin menestyvä, ravitsemuksellisesti rikas FINOLA-öljyhamppu on varsinainen superfood.  Se tarjoaa lähes kaikki ihmisen tarvitsemat hyötyaineet, rasvahappokoostumuskin on mitä ihanteellisin ja proteiininlähteenä se on verraton.

Öljyhampun tuotantoketju aina kylvösiemenestä valmiisiin kuluttajatuotteisiin on valmis. Eri toimijoiden valikoimissa on monia korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia monin tavoin. Toimijoiden välinen kiinteä yhteistyö on luonut ketjun, joka vahvistaa kotimaisen hampun arvoa ja tuoteturvallisuutta. 

Öljyhamppuketju kokoontuu jälleen seminaarin merkeissä Jokioisille (Tietotalo, Humppilantie) torstaina 21.3.2019 klo 9 alkaen. Aamupäivällä osallistujat pääsevät tutustumaan erilaisiin hampputuotteisiin, ja iltapäivällä keskitytään siemenen saantiin ja viljelytekniikkaan.

Ohjelma

klo 9.00   Hamppuherkkuja hamppukahvin kera, tutustumista yritysten esittelypisteisiin


10.00       Seminaarin avaus, toimitusjohtaja Jyrki Leppälä, Trans Farm Oy


10.15        Öljyhampusta monenlaisia arvotuotteita


                  Puheenvuorot: Finola Oy, Luke, Murtolan Hamppufarm Oy, Elixi Oil Oy

                  Impolan Kasvitila, Hamppumaa Oy


12.00         Lounas


13.00         Öljyhampulla kestävyyttä tuotantoon


                   - Tuloksia öljyhampun kenttä- ja tilakokeista, Marjo Keskitalo, Luke


                   - Satotilastoja kylvösiementuotannosta, Jyrki Leppälä, Trans Farm Oy


                    - Öljyhampun lajittelu, Juha Uusitalo, Plantanova Oy


15.00           Tilaisuus päättyy


Ilmoittaumiset tästä linkistä

Huomaathan, että tilaisuus on jo torstaina 21.3. ja ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan.

Jos et pääse paikalle, tilaisuus striimataan livenä verkkoon ja esitykset on jälkikäteen katsottavissa Luke YouTube-kanavalla.

Striimiin pääset tästä

 

PS. Trans Farm on viime vuosina vastannut FINOLAn kylvösiementuotannosta. Kauden 2019 tuotantoala alkaa olla täynnä. Elintarvikelaadun hampusta ei toistaiseksi tehdä sopimuksia, mutta jatkossa se saattaa olla hyvinkin mahdollista.